LEIRIT
18
page-template-default,page,page-id-18,bridge-core-2.4.5,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-theme-ver-21.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Koululaisten syyslomaleiri. Peruttu!

Ma – ti 12. – 13.10. Klo. 9.00 – 16.00. Lelumuseo Hevosenkenkä, Ahertajantie 5, Tapiolan Näyttelykeskus WeeGee.
Ke – to 14. – 15.10. klo. 9.00 – 16.00 ja pe 16.10. klo.9.00 – 15.00. Tusculum Hevosenkenkä, Juhannusmäki 2.

Koululaisten taideleirillä sukellamme sadun ihmeelliseen maailmaan ja tutustumme teatterin tekemiseen Improvisaatioleikkien, nukketyöpajan ja draaman avulla. valmistamme omat teatteri nukkemme ja tutustumme teatterin tekemiseen teemoittain: varjoteatteri, käsinuket ja pöytäteatteri.

Leirien ensimmäiset päivät vietämme Lelumuseo Hevosenkengässä, joka sijaitsee näyttelykeskus WeeGeellä Tapiolassa ja leirin kolme viimeistä päivää olemme Tusculum Hevosenkengässä Juhannusmäki 2, Mankkaalla.

Lelumuseon päivinä tutustumme Menopelileikki – erikoisnäyttelyyn, vierailemme näyttelykeskuksen muissa kohteissa, askartelemme sekä tietenkin leikimme!
Leirin hinta: 220 €, hintaan sisältyy materiaalit, lounas ja välipala.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: sanna.hallen@hevosenkenka.fi, puh. 040-7018750.

Hevosenkengän syyslomaleirillä noudatamme tarkasti pandemia-ohjeita. Huolehdimme tarvittavasta käsihygieniasta ja pidämme ryhmäkoon pienenä. Leirille otamme tänä kesänä vain 10 osallistujaa. Olemme mahdollisimman paljon ulkona ja lapsilla on mm. omat askarteluvälineet leirin ajan. Lapsi ei voi osallistua leirille, jos hänellä tai samassa taloudessa asuvilla on flunssan oireita tai flunssaa. Jos lapsi sairastuu leiripäivän, aikana on hänet haettava välittömästi kotiin.   

 Pandemia aikana myös lasten tuonti ja haku tapahtuu teatteripäivinä ulkona ja museopäivinä WeeGeen ala-aulassa, joten toivomme täsmällisyyttä.